Verdensmål som guide

Verdensmål som guide

De 17 verdensmål er én af vores store inspirationskilder i Houseshake. De er med til at sætte en værdifuld bæredygtig retning som vi arbejder efter. Her i blogindlægget vil vi dele, hvordan vi forsøger at bringe nogle af dem i spil i Houseshake.

For HouseShake er verdensmål 12 et oplagt mål at være med til at realisere. Verdensmålet omhandler ”ansvarligt forbrug og produktion”. Verdensmål 12 er én af grundene til, at vi har skabt Houseshake og på den måde gerne vil hjælpe danskerne til at gøre det lettere at anskaffe sig bæredygtige hverdagsprodukter. Det skal altså være muligt for den almene dansker at være med til at bakke op om et ansvarligt forbrug og produktion gennem små hverdagsvalg. Det er grunden til alle vores produkter er nøje udvalgt og grunden til at ingen af dem afviger fra præmissen om bæredygtighed, genbrugelighed og genanvendelighed. Vi forsøger hver dag at blive endnu bedre til at finde de bedste bæredygtige hverdagsprodukter til dig som forbruger, men også de produkter som er vigtigst for dig for at kunne komme tættere på en bæredygtig hverdag.

Et andet verdensmål vi finder interressant at bakke op om er, verdensmål 13 – ”klimaindsats”. Du er automatisk med til at bakke op om verdenmål 13 når du vælge produkter fra Houseshake i hverdagen. Ved at købe dine hverdags bæredygtige produkter hos HouseShake, er du med til at reducere affald og dermed CO2 udslip fordi du anvender genbrugelige og genanvendelige produkter i din hverdag.

Hos HouseShake støtter vi klimaindsatsen, når vi leverer vores produkter i Aarhus, hvor vi enten cykler eller løber rundt til vores kunder med leveringerne gratis. Dette gør vi netop for at det skal være klimavenligt at få leveret en pakke fra HouseShake. Vi har gjort det gratis fordi vi gerne vil have, at vores kunder vælger denne løsning.

Vi vil arbejde med at blive endnu dygtigere til at arbejde ud fra de 17 verdensmål. Vi vil arbejde med at udvikle vores historie omkring verdensmålene og den bæredygtige indsats vi kan bidrage med.

The H Academy skal først og fremmest inspirere og uddanne dig som forbruger i, hvordan du træffer bærdygtige hverdagsvalg. The H Academy skal være med til at skabe synlighed og åbenhed i forhold til vores tanker bag Houseshake.

 

HouseShake Teamet <3

Tilbage til blog