Brands HouseShake forhandler

Hos HouseShake forhandler vi nøje udvalgte produkter, der er kendetegnet ved, at de enten er bæredygtige, lavet af genbrugsmaterialer eller andre miljøvenlige materialer.

Det gør vi for, at I som forbrugere kan handle i overensstemmelse med de miljørigtige valg I ønsker at tage i jeres hverdag.

Jungle Culture

Jungle Culture blev stiftet for at afhjælpe den skade, et enkelt sugerør kan gøre på vores miljø. I øjeblikket kasseres 500 millioner plastikstrå hvert år. Hvert af disse sugerør kan tage 200 år at nedbryde, og vil stadig eksistere som mikropartikelplastik i vores økosystem. Alle produkter er lavet af bæredygtige materialer og innovativt udformet af førende britiske designere og asiatiske håndværkere.

I Am Ecoist

Som Albert Einstein engang sagde: "Verden, som vi har skabt den, er en proces af vores tænkning. Det kan ikke ændres uden at ændre vores tankegang". Disse ord er meget tro mod I Am Ecoist, og det er derfor, 'I am Ecoist' blev stiftet.

ecoslurps

Ecoslurps mission er at blive den førende øko-gavevirksomhed i verden. For at opnå dette er EcoSlurps stolte af at være registreret genplantningspartner med non-profit organisationen OneTreePlanted. For hvert produkt, de sælger, lover de at plante et træ for at hjælpe med at udligne vores CO2-fodaftryk og støtte velgørenheden med dens genplantningsprojekter rundt om i verden. Deres mission er at blive verdens første CO2-positive øko-gavevirksomhed.

Wild & Stone

Wild & Stone's produkter er blevet fremstillet og skabt på en bevidst måde, der skaber minimal social og miljøpåvirkning på deres rejse fra råvarer til forbrugeren. De er skræddersyet og er blevet tilpasser over tiden, baseret på test og kunde feedback.

Rebottled

Rebottled er en bæredygtig virksomhed og har udviklet bæredygtige glas, der booster den cirkulære økonomi siden 2017. Drikkeglassene er lavet af bunden af ​​en vinflaske, hvormed de reducerer spild og gør glasvarer mere bæredygtige.

ChinChilla

Med chinchilla er 'fair & social' særligt vigtigt! De sørger for, at alle i forsyningskæden bliver retfærdigt betalt og behandlet. Derudover er bevidst brug af ressourcer meget vigtig for dem, hvorfor indenlandske materialer forarbejdes lokalt og kun importeres som færdigvare.

Kalina

Hos Kalina er deres produkter håndplukket. Deres produkter består af et udvalg af giftfri, naturlige og bæredygtige hverdagsprodukter til en holistisk og sund livsstil.

Retulp

Retulp vil tackle plastiksuppen og reducere antallet af plastikflasker ved at inspirere til at bruge en genanvendelig drikkedunk. Retulp leverer drikkeflasker, de mener at forebyggelse er bedre end genbrug!

HouseShake værdier

KÆK er vores værdisæt

  • Kvalitet

    Kvalitet betyder for os bæredygtige hverdagsprodukter, der holder.

  • Ærlighed

    Ærlighed betyder for os fokus på udvælgelsen af bæredygtige hverdagsprodukter.

  • Kærlighed

    Kærlighed betyder for os, at vi har respekt for den verden vi lever i.