Bæredygtighed er livskvalitet

Bæredygtighed er livskvalitet

Bæredygtighed er livskvalitet, men hvorfor? Det spørgsmål har vi stillet os selv nogle gange og derfor blev vi enige om at starte HouseShake.

Med HouseShake ønsker vi at give danskerne mulighed for at kunne anskaffe sig bæredygtige produkter, som er en stor del af hverdagen i en husstand, på en nem og prisbevidst måde.

Vi tror på at bæredygtige hverdagsprodukter til rimelige priser er vejen frem for alle vi danskere, vejen frem mod en bæredygtig livsstil. Vi ønsker at give alle danskere mulighed for at ”give en hånd med” på den bæredygtige dagsorden. Vi ønsker at give alle danskere mulighed for at tage stilling og vi ønsker at give alle danskere viden om, hvorfor vi tror på bæredygtighed som en givende livskvalitet.

Du vil derfor på Houseshakes hjemmeside finde flere spændende, nye og interessante bæredygtige hverdagsprodukter. Vores produkter henvender sig til flere aldersgrupper, netop fordi vi også vil lære børn at have øje for en bæredygtig hverdag. Vi tror på, at hvis vi alle yder en lille indsats, holder vores fokus på den bæredygtige vej, samt hjælper med at påvirke hinanden – så har vores verden en reel chance for at komme et skridt i den ”rigtige” retning.

Følg med på The H Academy og giv os gerne feedback på de produkter I bruger. Vi vil meget gerne vide, hvad der fungerer eller ikke fungerer, så vi har en ide om, hvilke produkter, der mangler for at I kan få en bæredygtig hverdag til at hænge sammen i jeres hjem. Vi ønsker at blive klogere sammen, udvikle sammen samt ændre vores vaner sammen med jer.

Vi vil også benytte The H Academy til at sætte fokus på steder i verden vi skal huske inden de forsvinder – netop for at gøre det tydeligt og virkeligt, at vi er udfordret på klimaet på jorden. Vi vil bidrage med små bæredygtige børnevenlige historier, som læses højt af børn men kan også bruges som højtlæsning hjemme hos jer.

Bæredygtighed er livskvalitet fordi vi gør en forskel sammen, fordi vi med bæredygtige hverdagsvalg passer på hinanden og alt det omkring os på jorden.

 

HouseShake Teamet <3

Tilbage til blog